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検索キーワード:(件名: #Food)
該当件数:10件
食べる人類誌 : 火の発見からファーストフードの蔓延まで / フェリペ・フェルナンデス=アルメスト著 ; 小田切勝子訳
東京 : 早川書房 , 2003.7
図書
食品学各論 / 加藤保子編集
改訂第3版. - 東京 : 南江堂 , 2002.4. - (栄養・健康科学シリーズ)
五訂食品成分表
2001 - 2005. - 東京 : 女子栄養大学出版部 , 2001.4-
Foods & nutrition encyclopedia / Audrey H. Ensminger ... [et al.]
: set,v. 1,v. 2. - 2nd ed. - Boca Raton : Tokyo : CRC Press , c1994
A history of food / by Maguelonne Toussaint-Samat : translated from the French by Anthea Bell
Oxford, U.K. : Cambridge, Mass. : Blackwell Reference , 1992
四訂食品成分表
1983 - 2000. - 東京 : 女子栄養大学出版部 , 1983-
The world encyclopedia of food / L. Patrick Coyle : photographs by Bobbi Mapstone ; drawings by Shoshonah Dubiner and Erika Oller
London : Frances Pinter , 1982
Quality detection in foods / compiled by J.J. Gaffney, in cooperation with ASAE Technical Committee FE-74 on Food Handling
St. Joseph, Mich. : American Society of Agricultural Engineers , 1976. - (ASAE publication ; 76-1)
Structure, physical characteristics, and mechanical properties. / [by] Nuri N. Mohsenin
New York : Gordon and Breach , [1970-. - (Physical properties of plant and animal materials / [by] Nuri N. Mohsenin ; v. 1)
Journal of agricultural and food chemistry
Vol. 44, no. 1 (1996)-. - Washington D.C. : American Chemical Society
電子ジャーナル