Food, nutrition and the prevention of cancer : a global perspective / [edited by John D. Potter]
データ種別 | 図書 |
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出版者 | Washington, DC : American Institute for Cancer Research |
出版年 | 1997 |
本文言語 | 英語 |
大きさ | 670 p. ; 27 cm |
著者標目 | Potter, John D. World Cancer Research Fund American Institute for Cancer Research |
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巻 次 | 配架場所 | 請求記号 | 登録番号 | コメント | 刷 年 | 状 態 | 利用注記 | ISBN | 予約 | 請求メモ |
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射水-1階-洋書 | 491.65||F38 | 101368835 |
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一般注記 | "The report was commissioned ... World Cancer Research Fund(WCRF) and the American Institute for Cancer Research(AICR)"-- Preface Includes bibliographical references and index |
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件 名 | LCSH:Cancer -- Etiology
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LCSH:Cancer -- Nutritional aspects 全ての件名で検索 LCSH:Cancer -- Prevention 全ての件名で検索 |
分 類 | DC21:616.99405 |
書誌ID | B000061614 |
ISBN | 1899533052 |
NCID | BA3454245X |
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